De Confrérie dankt haar vrijwilligers

26/05/2013 Uit Door Pieter Belaen

De zomer mag dan wat het weer betreft de weg kwijt zijn, de maanden vliegen voorbij. Zo komt ook de zomervakantie in zicht èn daarmee ook de volgende editie van Kermis t’ Halle, stilaan opnieuw een traditionele afsluiter van die zomervakantie.

Sinds 5 jaar spaart de Confrérie van de Vaantjesboer kosten noch moeite om Kermis t’ Halle opnieuw tot een feest te maken. Met intussen drie schitterende internationale reuzenstoeten en twee succesvolle Halse dweildagen wordt dat doel stilaan bereikt.

WP_20130524_002

Dit resultaat kon nooit worden behaald zonder de hulp van velen: de leden van de Confrérie, de sponsors, de verenigingen die meehelpen enz… Maar de Confrérie kan ook rekenen op heel wat losse vrijwilligers die tijd willen vrijmaken om mee te werken met Kermis t’ Halle, maar ook tijdens het jaar met de activiteiten van de Confrérie. Speciaal om hen te bedanken voor de inzet trakteerde de Confrérie van de Vaantjesboer haar losse vrijwilligers opnieuw op een spaghetti avond in de zaal van het Streekproductencentrum. Het werd een gezellige avond die zeker voor herhaling vatbaar is !