Feest in de Streek-LIVE WEEKEND 1 & 2 september 2012 @ Possozplein Halle

05/08/2012 Uit Door admin

Gedurende 2 dagen slaat Radio Victoria zijn tenten in het Halse stadscentrum. De normale zaterdag en zondag programma’s gaan dan live door op het Possozplein ter gelegenheid van Kermis ’t Halle 2012.

Het wordt een mix van zomerse muziek met regionale tintjes : Paul Severs, Yves Segers, Willy Sommers, Zonko, Jan Van Keerbergen, Eric Baranyanka, Chupalibre, Clouseau ….

En heel wat gasten uit de regio : Gesprekken over bv de Zennetour, Ezelsoor, Open monumentendag, Dag van de Landbouw, Open Stratendag …en uiteraard over de Halse Dweildag en Reuzenstoet in Halle…                                                                                                                                                                                                                                                                                  Ook een terugblikje en vooruitblik over de feesten in de regio, en uiteraard komt de sport ook aan bod… 

Naast de dweildag op zaterdag, volgen we uiteraard op zondag in de laatste FIDS van het seizoen : de Internationale Reuzenstoet.

Luister naar 105.2 en kom meer te weten over dit Feest in de Streek LIVE weekend en breng ons zeker een bezoekje op het Possozplein !